lördag 25 augusti 2012

I'm busy with att utmana mig själv

The Postal Service – Such Great Heights



RiRi

Dream roll, eller drömrulltårta! Jag bakade :)

För några dagar sedan åt han bananmuffins och nu ville han ha min rulltårta, lovar. Så fort vi tog undan den gick han ut igen.

På min första middag ute här åt vi på en belgisk restaurang (tror den var belgisk iaf). En av förrätterna vi beställde in var sniglar! Det är ju supergott, men mer vanligt i Paris än här I guess!


Min underbara värdfamilj!

Enda bilden från Carmel by night som inte var suddig. Mysigt ställe! Efter middagen gick vi runt lite där så fick jag höra om tex ett hotell där man får ha hundar!! Satt jättemycket söta hundar i lobbyn :)

Vår söta hund Hudson! Han gör sig dock inte lika bra på bild som katterna.
Här får ni lite bilder från de senaste dagarna! Jag har nästan varje dag vaknat upp till dimma tidigt på morgonen, det är så mysigt! Jag gick ut och sprang en dag vid nio och dimman var fortfarande uppe. Så jag hade på mig jackan! Sen när jag nästan var hemma blev det supervarmt.
Annars så bakade jag dream roll, gjorde succé! Det smakade gott, så ska absolut göra igen. Tog receptet ur boken jag fick från Nicki och Perry, gick super! Så himla gott! Katten var jätteintresserad av det. Han sover förresten hela tiden i fåtöljen i tvrummet. Eller min säng. Vilken latmask! Söt är han iallafall.
Vi åt ute en kväll i Carmel, tror det var en belgisk restaurang. De hade supergoda pizzor så det åt vi, men vi provade en massa roliga förrätter som ni ser på bilderna! Snigel liksom??? Vi gick sedan runt lite i Carmel, de har bland annat en superstor leksaksaffär och tusentals gallerier med konst. Det är till och med lite förbud mot att skapa nya gallerier där! Carmel är iallafall en supermysig stad, nästan trevligare på kvällen med alla ljus! :)
Igår shoppade vi en kortis, Forever21 här är enormt! Köpte strumpor, halsband och springshorts. Vi gick också in i en del andra affärer, de har bland annat Macy's och HM här.
Efteråt åkte vi till Toro Park och tog med Hudson för att gå cross country trailen, där vi ska springa vissa meets. De är oftast runt 5 km, banan vi gick var först rätt lugn men sedan jättemycket upp och ner!

Idag var jag ute och sprang med kaptenen för XC, crosscountry. De har preseason nästa vecka, men vi ska bort så jag missar det. Vi sprang i närheten av skolan, hon berättade en del om hur allt funkade och så. Hon var sjukt grym på att springa, jag är sjukt trött nu haha. I början gick det bara uppför, så det var ett rätt tufft pass enligt mig. Det kommer iallafall bli superkul att hålla på med! De hade en massa team bonding grejer och sånt. XC verkar vara grymt tufft och jobbigt, otroligt utmanande. Men det kommer att vara värt det! Man ska utmana sig sig själv.

Så de nästkommande dagarna ska jag bara träna. Hehe skoja. Ska springa, men också en massa andra saker. På söndag är det knytis med andra utbytesstudenter i området som vi nog ska gå på, sedan åker vi upp till Lake Tahoe på söndag eller måndag. Blir toppenbra!

2 kommentarer:

  1. Hej Matilda!

    Vilka fina bilder du tar! Maten ser jättegod ut, man blir ju hungrig av att se dem.

    Vad kul det låter med XC, ska bli kul att höra om träningen sen.

    Kram
    Pappa

    SvaraRadera
  2. Asså den där katten är nog de sötaste jag sett! (haha tråkig kommentar jag vet... Men jag behövde verkligen bara säga det!) Saknar dig

    SvaraRadera