lördag 18 augusti 2012

170812 - One week!

Idag firar jag en vecka med familjen Lee! Känns helt fantastiskt! De är världens underbaraste och jag känner mig hemma här.

Så på morgonen idag åt vi frukost på ett ställe i närheten, Toro Park Café. Jag åt en supergod omelett, är fortfarande mätt och klockan är snart fem haha. Så det var lite brunch. Supertrevligt! Sedan uträttade vi lite ärenden som hörde till jobbet, typ köra över en bil till deras tasting room vilket krävde två förare. Jag åkte med, det är en sån häftig miljö här! Vi körde en annan väg än förut, uppe i bergen! Fantastisk utsikt, tror det var 2000 feet högt. Så vi åkte upp, och sen ner. Jättevackert, man hittar sällan sådana platser i Sverige.

Nu sitter jag här nyduschad efter en springrunda. Jag tog med mig hunden Hudson och prövade pulsklockan, super! Rundan är inte jättelång, hoppade över en del som bara går i solen och var ute i kanske 25 minuter vilket räckte gott och väl i detta väder! Nästa vecka ska jag nog börja ta hela rundan, haha. Har förresten världens träningsvärk efter core class, känns bra att ha tränat!

Visst är jag nyttig?? I'm so proud!! :)


1 kommentar:

 1. Hej Matilda!

  Det låter bra och skönt att du är igång med träningen igen efter förkylningen. Ta det lugnt och försiktigt bara.
  Ikväll är det Midnattsloppet här i Stockholm och nästa år hoppas jag se dig på startlinjen...

  Kram
  Pappa

  SvaraRadera