söndag 19 augusti 2012

En massa bilar!

Så igår var vi på racetracken för bilar! Min vpappa och vbror är helt galna i bilar, de vet allt om bilar! De volontärar på en racetrack i närheten som hade races igår med gamla bilar, så vi åkte dit med två släktingar till vmamman.

Jag har hört supermycket om stället, kan säga att jag inte blev besviken! Det var enormt, och jättemånga bilar! Vi gick runt på de som ställdes ut och sen bland alla de som säljer saker. Vi gick sedan upp så vi kunde se mer av banan när de körde, men eftersom det var gamla bilar körde de inte så fort. Eller okej, jag tyckte det var superfort men ingen verkade hålla med mig.

Så själva banan och racet var coolt, men det var jag tyckte var det bästa var när de skulle inviga tävlingen. Två skydivers hoppade ut med amerikansk flaggan vajande. När de landat sjöng någon nationalsången. Hela stället stannade upp, folk la en hand på hjärtat. Det var så himla häftigt, allt stannade verkligen upp. Min värdfamilj verkade inte tycka det var något speciellt, så jag förklarade lite om hur något sånt aldrig skulle hända i Sverige!

Sedan så åt vi världens godaste sena lunch/tidiga middag hemma. Släktingarna var supertrevliga!
På kvällen kollade vi lite vad som gick på tv, och vi kom sedan fram till att jag aldrig sett Legally Blonde! Så Donna satte igång den, vpappan skrattade lite men hämtade sedan Josh så kollade vi. Världens roligaste film, loved it!

Vi tog också en tur till flygplatsen för att hämta upp min typ värdsyster. Hon kommer att gå på college i höst så jag kommer inte träffa henne jättemycket, men hon verkar trevlig!
Från stranden tidigare i veckan (iPhonebild haha)

Min värdfamilj några kvällar sedan


En massa bilar!

Josh, jag och Donna! (okej alltså det var jättevarmt, jag var tvungen att ha något på huvudet och mitt face är superrött)
Jag satte upp denna på väggen igår! Så ser den när jag vaknar på morgonen


2 kommentarer:

  1. Hej Matilda...

    ....vilken fin blogg du har, jätte kul att kunna följa dej, du skriver så bra.
    Kraaam Annika

    SvaraRadera
  2. alltså ååååh, legally blonde är ju typ bästa någonsin! och gud vad gulliga din värdfamilj verkar <333

    SvaraRadera