lördag 11 augusti 2012

Framme!

Jag är framme!!! Alltså det är sjukt skönt!!! Jag orkar inte skriva så mycket nu, det har varit två långa dagar. Har flygit sammanlagt typ 15 timmar, pratat massor av engelska och inte sovit särskilt bra.

Under denna dag var det en short orientation hos en voluntär här i Salinas. Det var bara jag och Jim från Turkiet som hade det, så inte särskilt lång. Masha från Belgien kom sedan hem från första dagen i skolan så jag, Jim och Masha pratade en massa ända tills värdfamiljen kom. De är helt underbara! Vi hälsade på varandra med kramar och alla var jätteglada och så! Vi åt grillad fisk och ris till middag, pratade en massa om sport och hundar. Jag har gett dem presenterna, de blev jätteglada! Annars är allt bra, hunden Hudson är jättesöt så han har jag klappat jättemycket haha. Jag fick en liten rundvandring i huset och trädgården, det är superfin! De verkar på en liten kulle så det är världens utsikt! Imorgon ska vi typ chilla och jag ska nog packa upp.

Hoppas ni har det bra härhemma! Allt är superbra, känns lite konstigt att vara iväg från er förstås, men alla är så trevliga så det går bra!

3 kommentarer:

 1. Hej Matilda!

  Skönt att höra att du är framme efter den långa resan!
  Du har säkert en del att sova ikapp.
  Vi är fortfarande i Rättvik och nu är Emma konfirmerad.

  Kramar
  Per

  SvaraRadera
 2. Åh, vad skönt att höra att resan gick bra och att allt känns bra där oxå! Ska bli jättekul att följa din resa här! <3

  SvaraRadera
 3. Så glad jag blev när jag läste att Du är framme och har det bra!
  Kram farmor

  SvaraRadera