torsdag 9 augusti 2012

Några timmar

Grattis på födelsedagen Fia!!!!!!!

Nu är det bara några få timmar kvar tills jag lämnar huset! Jag har sovit i kanske en sisådär 4 timmar, sitter nu och äter frukost som består av makaroner, ketchup och mjölk. Njuter av svenskheten (KRANVATTEN) lite till kort sagt.

Innan jag väcker upp resten av familjen tänkte jag stänga handbagaget, ta kopior på lite papper och bara ta det rätt lugnt.

Annars är jag väl helt galet nervös! Jag vet inte riktigt vad jag är nervös för heller, värdfamiljen får jag först träffa imorgon. Men jag tror det kommer bli jobbigt att säga hejdå. Min lillasyster som är 4 år har gråtit en del de senaste dagarna, jag har försökt att tala om för henne att jag ska åka iväg. Hon verkar inte riktigt fatta det. Sötisen kommer att följa med ut till Arlanda - om hon vaknar haha.  Kommer sakna henne så himla mycket, tack och lov är hennes telefonkonversationer jätteroliga så vi får väl skypa med varandra! Lillebror på ett halvår blir det lite svårare, han glömmer bort en på två veckor. Så när jag kommer hem är jag en helt annan människa! Bokstavligen.

Nästa gång jag skriver är jag nog i USA. Så jag säger hejdå Sverige!

2 kommentarer:

  1. Lycka till i USA! Du kommer älska det!!

    SvaraRadera
  2. Såg detta först nu babe! TAAAACK! Känner mig hedrad som nämns ;) <3 Läste även alla andra inlägg! Härligt det ser ut! Hoppas du har det bäst babe <3

    SvaraRadera