måndag 11 juni 2012

Sista skoldagen som inte blev en skoldag.

Idag var det sista skoldagen, som inte blev en skoldag alls. Vi skulle haft en lektion med film och betygssnack med film. När jag sedan skyndar uppför trapporna till översta våningen kommer min klass ner igen. Läraren kom inte och jag skyndade heeeelt i onödan. Så istället åt vi sista lunchen i skolmatsalen. För andra gången frågade mattanterna min kompis om hon verkligen går på skolan, lika kul andra gången! Städade sedan ur skåpet, vemodigt.
 Hittade en massa papper i skåpet jag aldrig orkat slänga!
 Tog farväl till grafis. Han betydde mycket för mig, fanns där under sena kvällar och tidiga mornar. Han löste ekvationerna, perfekt, så perfekt. Fast nääääää. Okej, så cheesy. Men grafis tjänade mig fint under året, hoppas han njuter av att slippa mig haha. Men att säga hejdå till grafis ÄR att säga hejdå till Södra och natur.
Utanför biblioteket var boklådan full.

Under eftermiddagen var jag med mamma och småsyskonen på Junibacken. Så himla längesen man var där, så när man åkte tåget i början kändes det som om man återupplevde barndomen igen.

Nu har jag just ätit middag efter ett jobbigt sista ridpass som gick sådär. Vi gjorde svåra övningar under hela lektionen, lite westernaktigt nästan. Men det var working equatation, tror jag det hette. Coolt iallafall, och kul!
Nu taggar jag Sverige-Ukraina. Om en fem minuter ungefär, då smäller det! Fast Sveriges landslag är väl inte så bra I guess, men klart man hoppas att det går bra!

2 kommentarer:

  1. Det gick inget vidare imatchen...
    Var nära att förlora vårt vad ikväll. Var så godis sugen efter maten och Helena tog fram en chokladboll från kylen men hejdade mig i sista sekunden. Puh.

    Kram
    Per

    SvaraRadera
  2. Men vaaa, fatta om jag hade vunnit utmaningen efter en dag! Eller så gör vi så att du slipper den så kör jag vidare, jag behöver den mer haha

    SvaraRadera