måndag 1 oktober 2012

100 F

Det är runt 100 F här nu! Crazyyyyyyy. Enligt termometern iaf, haha. 

Jag är hemma från lägret nu! Har varit hemma i typ en timme, packat upp och ätit lite. Lägret var grymt kul!! Vi lekte inga lekar eller så, utan pratade hela tiden om tusen olika viktiga saker som att typ anpassa sig till allt osvvv. Meeen vi hade grymt mycket fritid! Stället vi var på ligger en och en halv timme härifrån mitt ute i ingenstans. Supervarmt, och så coolt! Pool, jacuzzi, air hockey, tennis courts, instrument och ett enormt rum med supermånga sängar vi sov i. Nu sov vi ju inte så länge, utan vi var uppe och spelade musik/air hockey/badade. Plus att när vi väl skulle sova var några personer ooootroligt högljudda så är lite trött nu!

Det var sjukt skönt att träffa alla! Alla förstår hur allt är och de som går på andra privatskolor har också lite annorlunda experiences. Volontärerna där var också trevliga och de visste rätt mycket om skillnaderna mellan varje skola och så.

Vi ska troligen ses snart igen, kanske redan fredag! En skola i närheten har football game så vi kanske ska träffas alla och gå och se det!

Just nu känns det lite knäppt att vara hemma, det är så tyst jämfört med att vara på läger! Ni vet den där tomma känslan efter läger?? Allt är bara tyst och man är inte omringad av människor hela tiden. So strange! Försökte sitta stilla och läsa en bok, men det gick inget vidare!

1 kommentar:

 1. Oj, 100 F. Det är varmt.
  Lite skillnad från Stockholm, 10 grader och regn...
  Var hade ni lägret någonstans?
  Var det bara svenska AFS:are eller från andra länder också?

  Kram
  Pappa

  SvaraRadera