söndag 7 oktober 2012

Homecoming

Homecoming game, Stevenson vs Greenfield

Today's breakfest

Salinas

Kvällarna här är amazing!

Before Homecoming dance!
Så igår var det homecoming! Hade först pool practice, glömde solkräm :( Inte kul! Gick sedan och såg på Homecoming game! Dock var det rätt trist för inte så många jag kände var där, mest freshmans. Så såg JV och lite av Varsity, båda vann! Superimponerad av att en av de kortaste spelarna i JV är en av de bästa!
Gjorde lite ärenden med min vmamma i Salinas, sedan på kvällen gick till Homecoming dance! Alla var tvungna att ha vitt, inuti hade de nåt ljus så allt vitt blev typ blått. Dansen var helt okej, bättre än den förra. Musiken var fortfarande rätt dålig, men det var kul ändå! Jag var där nån timme, sedan gick jag och några av mina boarding vänner to their dorm och sedan ut. Vi satt ute, sjöng och kollade på stjärnorna. Superkul! Over all var det rätt trevligt, jag är glad att jag gick även fast det verkligen inte är som man tänkt sig!
Det var väldigt få människor som gick, många stannade in their dorm eller stannade hemma istället. Några åkte till the mall istället. Homeoming är inte så stort på min skola, de utnämner inte king and queen som de gjorde på Palma/Notre Dame. Där kom de in på the game i fina bilar och blev homecoming king and queen. På min skola var det en vanlig dag (typ ingen bryr sig om football på skolan) och en vanlig dans helt enkelt! På ett sätt har väl upplevt nästan två helt olika homecoming! Palma/Notre Dame med klassiskt/amerikanskt och sedan min skola där det inte har någon större betydelse.

Idag har jag hunnit skypa med Sverige och ätit pancakes. Annars ska vi nog shoppa lite, framför allt löparskor!!! Tänkte också försöka mig på SWEDISH MEATBALLS!!!!! Coolt va??

1 kommentar:

  1. jättefin klänning!!
    Kommer ni att göra nått speciellt på halloween? det är väll värsta stora saken i USA elr?? btw du borde se The perks of being a wallflower på bio!!! boken är awesoome!

    SvaraRadera