lördag 1 september 2012

2000 m höjd!

Hejsan alla därhemma!

Ser att statistiken har gått rakt ner sen jag for upp till bergen. Kommer hem imorgon, men tänkte jag skulle skriva lite kort för er skull <3

Jag ligger helt utslagen på soffan. Lake Tahoe är på 2000 m höjd, typ Kebnekaise liksom! Jag har försökt att springa, genomförde två pass som gick supersämst. So I gave up on that haha. Jag har iaf gjort massviss med saker här! Standup paddleboard, kajak, bada, sola, bränna mig, klättra i en banan högt upp i träd. Det var helt galet igår när vi gjorde det. Jag har extrem höjdrädsla, men min vbror hade gjort det innan och det verkade ju superkul. Dessutom vill jag utmana mig själv! Så jag och min vsyskom gav oss upp där, Donna fick agera fotograf så har fotobevis! Det är absolut det sjukaste jag gått med på att göra, men alla var så otroligt peppande och jag var grynt stolt när vi var klara! Speciellt när en 40årig klättertant började gråta i en bana, och jag var typ rätt kolugn. Kramade ett träd. Har idag träningsvärk överallt!
Höjden här är så jobbig, varje dag här har jag vilat en timme på eftermiddagen. På morgonen vaknar jag alltid vid sju, ingen aning varför!
Hmmm vad mer har jag att berätta?? Jooo. Lake Tahoe påminner mycket om Sverige. Sverige XL, för allt är större. Träden, husen. Träden som finns här är stora granaktiga träd, på marken växer något som ser lite ut som blåbärsris fast inte är det. Det känns väldigt hemma, men ändå väldigt USA.
Annars... Detta:

Idag var en GALEN dag också, den mest osvenskaste, anerikanska, galna dagen sen jag kom hit. Har tusentals bilder, kan väl säga såhär: enorm vildmarksaffär, tusentals vapen överallt, dockpresidenter, pariserhjul. Berättar imorgon!

Anyways. Det har varit underbart häruppe, ser inte framemot att åka hem. Vi umgås allihopa hela tiden, äter god mat, provar nya galna grejer som är långt utanför vad jag trodde jag skulle klara av! Har haft en underbar vistelse här! Hursomhelst rullar vi ner imorgon. Söndag måndag och tisdag har jag en massa orientations i skolan, på onsdag börjar det for real. Har fått schemat, sett XCschenat med. Kommer typ vara så himla trött innan jag kommer in i allt! Dock känns det skönt att jag fått tid att lära känna familjen innan, de kommer att vara ett stort stöd när jag kommer hem och är typ supertrött.

Tänkte bara avsluta med att säga att jag är så himla glad över att få uppleva det här!

1 kommentar:

  1. Wow, imponerande att du gick i höghöjdsbanan. Vi måste få se lite bilder sen.
    Bra att du utmanar dig själv, det är så man utvecklas!

    Kram
    Per

    SvaraRadera