tisdag 18 september 2012

Bra och dålig dag på samma gång!

Denna här dagen har varit bra, men ändå dålig. Har haft en supertrevlig dag, verkligen! Men hade superont i huvudet halva dagen vilket var rätt dåligt. Tror det kan vara att jag måste fokusera så mycket för att hänga med på lektionerna och vad alla omkring mig säger. Alla pratar rätt fort och om saker jag har noll koll på. Alla är supertrevliga, men eftersom jag inte är helt hundra på engelskan är det svårt att hänga med! Superförvirrande, dessutom är våra klassrum superkalla btw liksom. Freezinggggg. + att vi hade assembly ute idag, kallt! Grym dag i skolan iallafall om man ska sammanfatta, trots ont i huvudet och supertrött!

XC efter skolan, trodde jag skulle breaka ihop eftersom jag hade så ont i huvudet och var så trött. Men allt blev bra där. Supertuff träning, skorna var fyllda med blod när jag var klar!! Okej, det var skoskav så inte riktigt så hemskt som det lät. Men tuff träning!! Öppet fält, snabbt, typ 5 lämnade träningen pga skador/annat. Tuff sport. På torsdag ska vi åka 1,5 h för att springa 5 km... this is crazyyyyyyy! Måste dock erkänna. I like it! Ska verkligen press mig till max, ska skaffa en speciell grej som ska preventa shin splints, har nämligen känt av där. Typ vaderna??

Sedan jag kom hit har jag ätit det nyttigaste kosten i hela mitt liv och tränat mer än någonsin. Det tjocka Amerika alla snackar om existerar inte här i Monterey County! Jag pratade med två personer idag som bara ätit McDonalds en-två gånger i sitt liv! Jag har ju ätit betydligt fler gånger bara under denna sommar... hehe. Bara så att ni vet angående "du-kommer-bli-fet-i-USA;)". I will not!

Nu ska jag gå och sova, känner mig lite halvsjuk och hoppas jag kan vara piggare i skolan imorgon! Hoppas att ni har det bra därhemma, här rullar allt iallafall på och jag börjar vänja mig mer och mer med allt! Kram!

1 kommentar:

 1. "Skorna fyllda med blod", du är ju värre än Pre :-)

  Kul att det rullar på och att tränar och äter bra. Var är tävlingen någonstans?
  Skolan kommer säkert att bli lättare ju mer du kommer in i språket och ämnena.

  Kram
  Per

  SvaraRadera