torsdag 10 januari 2013

Inspiration
 Älskar att kolla igenom en massa quotes. Motiverande på hög nivå! Lyssnar på musik, fixar en ny playlist. Tracksäsongen börjar snart och jag är taggad, vill absolut göra det! Större delen av XCteamet gör det och sedan fler roliga människor.

Idag hade jag conditioning efter skolan, älskar att ta ut mig. Älskar att känna mig snabb. Det handlar mycket om vilka man springer med såklart, och de på conditioning är inte jättemotiverade. But it feels good! Undrar bara lite vad folk gör där när de inte gör sitt allra bästa, typ gåååår hela tiden. En timme slöseri. Man ska göra sitt bästa, make it count! Dessutom brukar en kompis jämt säga att han vill göra en Varsitysport, men han klagar jämt på ALLT vi gör på conditioning. Liksom hallå, du vill spela högsta nivån men klagar över minsta lilla löpsteg? It's not gonna happen.

Träffade en svensk imorse, min kompis pappa. Så konstigt att prata svenska!

Tog ut DNA från en jordgubbe på biologin, coolt va?

Skolan idag var annars helt okej, två av mina bästa vänner här var sjuka så det var lite synd. En av dom kommer tillbaks imorgon, men vi har inte lunch tillsammans på torsdagar :(((

Juste, under conditioning såg jag Tino spela soccer (PG vs Stevenson). Han var riktigt bra, Varsity och spelade hela tiden!

Ps juste det började regna supermycket idag på eftermiddagen! Liksom bara så ni vet.

Stay motivated people. Never give up. Fight harder, set a goal. Reach it.

PS vilken design fördrar ni?? Om ni ej bryr er/ej kommenterar blir det denna för ett tag

3 kommentarer:

 1. Hej Matilda!

  Jag gillar din nya design, den var snygg!
  Jag tycker också om de här motivationstexterna. Speciellt "If you can dream it, you can do it" och Pre citatet förstås! Han har flera som är bra.
  Ska bli spännande att höra om din track träning sedan. På tal om set a goal and reach it, vad har du för mål på The Big Sur 5k?

  Kram
  Pappa

  SvaraRadera
 2. Den nya stilen är lite tuffare och läcker kör den. Fina bilder från Lake Taaho jag blir så sugen på en fjällsemester. Nästa vinter blir det Ramundberget!
  Har du hört om Emmas nya look?
  Kram Mamma

  SvaraRadera