fredag 25 januari 2013

Fullspäckad torsdag och hemlängtan

Idag hade jag field trip med arkitekturn, huset vi såg var SJUKT. Carmel Highlands, nästan i Big Sur bygger de ett superfint hus med ett enormt fönster. Nästan hela huset är typ glas. Helt amazing, man såg ut över regnrusket och vågorna och wow. Superhäftigt! En walk in closet med storleken av mitt rum haha. Vore coolt att bo där eller att ha ritat huset. Supercoolt hus, och grym lärare som tar iväg oss på sånt. Vi kanske ska iväg och äta någongång bara, hur soft är inte det?

När jag kom tillbaks var skolan slut för längesedan och jag hade ungefär en timme tills jag skulle åka hem med the Brady's, en familj som jag åker med hem vissa dagar för de bor nära oss. Det regnade, jag och Megan hade tänkt att springa tillsammans med i slutändan blev det bara jag med regnet som sällskap haha. Sprang the beach run, vackert och foggigt. Inga turister, skönt! Ville springa i skogen men vågar inte springa där ensam pga mountian lions. Track börjar nästa vecka, bara preseason så hela laget kommer inte att vara där. Ser framemot det! Lite synd bara, ser aldrig Megan i skolan och hon kör simning så vet inte hur mycket vi kommer ses.

Ikväll är det Glee, stort glädjeämne för mig! Haha. Imorgon har Luisa en sweet 16, ser framemot att träffa fina AFSvänner! Jag älskar att de förstår allting så bra, som ingen annan gör.

Hemlängtanskväll. Jag vet inte vad som gör att jag får hemlängtan. Jag hade en sjukt kul dag, ändå sitter jag här nu och kollar igenom lite bilder från hemma och önskar att jag kunde vara där för kanske 1 timme. Man saknar allt man tar för givet, man saknar att förstå hur allt fungerar. Likasinnade människor. Allt känns bara så himlahimla främmande. Saknar att kunna späcka upp helgen med en massa planer på kul saker att hitta på utan att vara beroende av skjuts och sådant! Så allt blev lite depp denna kväll, ingen aning varför. Önskar att jag vore starkare, ibland känner jag mig så svag på alla möjliga sätt.

2 kommentarer:

 1. Hej Matilda!
  Vad är mountain lions? Har ni lejon som springer runt i bergen? :-)
  För övrigt så är det inget svaghetstecken att känna hemlängtan, inte alls. Tvärtom, du är mycket stark och utvecklas väldigt mycket just nu och det är väl ett styrketecken om något!

  Kram
  Pappa

  SvaraRadera
 2. Hej Matilda
  Körkort i sommar! Vi ser fram emot att få bli skjutsade!
  Kram vi ses snart
  Kram från oss alla till dig
  Segeltorpagänget

  SvaraRadera