tisdag 6 november 2012

Min essay blev "chainsawed"


Idag var det skola igen! Dagen började med peer editing på engelskan, vi ska alltså läsa varandras essays. Min essay blev i princip chainsawed. Eller alltså, sågad. Okej, inte dundersågad men måste ändra en hel del. Hon jag läste av var grym! Så blev lite smådepp där, 2 timmar arbete som jag kommer behöva fixa till. Btw de säger inte "sågad" här. Därav rubriken.

Efteråt hade jag architecture, love it so much!25+ i PB idag!
Läraren visade en massa coola hus och vi lärde oss mer perspektiv. Kylee var där och joinade klassen. Vi tejpade ansikten på varandra och ritade lite överallt. Killarna (okej jag är enda tjejen) i klassen bara stirrade. JV football killarna kastade sudd på varandra och var såååå jobbiga.

Under en free skulle jag göra matteläxan, 1000kronorboken är borta!!!! PANIK. Lånade ut den under matten och hon glömde den i klassrummet för hon trodde den tillhörde någon annan. Vi gick till klassrummet i panik och där fanns en CAT-bok utan namn i. Tacktacktack det räddade mitt liv.

Lecture var intressant och kul, Mr Kemmer klädde ut sig och alla skämtade med mexikanarna (Mexikanska kriget). 

Upptäckte att typ hälften i min US Historyclass inte är amerikanare. Detsamma med engelskaklassen. Har träffat några få AFSmänniskor som tycker det är strange att de placerar utbytesstudenter på internationell skola, I totally agree! Jag börjar väl vänja mig, har lärt mig rätt mycket om folk från olika kulturer. Men ack så confusing! Den bästa engelskan jag pratat sedan jag började skolan var definitivt på Science Camp ihop med en grupp sjätteklassare. Numera blir den lite knäpp ibland, alla har accenter och fel i grammar. Hopefully I'll learn!

Efter skolan var det tryouts för soccer. Alla var rätt grymma! Alla hade väl i princip spelat i flera år. Jag ba heeej... Alla antar att du kan spela, så vi bara körde på. Det var rätt kul och jag gjorde inte bort mig! Tror jag. Joanna från min bioclass hade shin guards och skorna, men hade inte den blekaste aning om hur spelet gick till. Så söt! Jag försökte förklara lite, vet inte om det hjälpte menmen. Soccer var inte lika kul som XC, men jag kommer nog börja gilla det mer och mer. Ända som synd är att det mest är freshmans, inte alls mycket juniors och seniors. Några få bara... Många gör musikalen eller ska spendera vintern till att plugga. Man ba hej kul!

Är sjukt trött efter denna dag med essay, försvunnen bok och soccer... Tidsomställningen var igår också. Så ska sova nu, imorgon väntar en bättre dag!

3 kommentarer:

  1. Architecturen verkar jättekul ju! Och din tröja i förra inlägget va jättesöt!
    Jag lämnade in min ledighetslapp för Californien idag!!! kommer bli sjukt kul! :D

    SvaraRadera
  2. Hej Matilda! Jag gillar ditt totala engagemang. Kul att läsa din blogg. Vi undrar hur du orkar skriva varje dag?

    SvaraRadera