torsdag 15 november 2012

"Don't tell me the sky's the limit when there are footsteps on the moon"

En av JV footballkillarna lämnade sin drawing book utanför art building. Love it! Varmt idag!


Jag "pluggar"


Finals denna vecka! För alla andra på skolan innebär det plugga-dag-och-natt, för mig NO HOMEWORK!!! Finals är deras nationellaprov kan man säga, 10-20% av betyget och läraren gör provet. Vi har haft reviewdays som är kortare och idag hade jag bara en final eftersom jag inte har extra språk, dessutom inga sporter! Så jag har en massa tid varje dag till att göra VAD JAG VILL!!! Helt otroligt! Okej, nu vore det ju lite roligare om inte alla andra behövde plugga. Så jag har hunnit med att springa, gå på core class med familjen och läsa ut min bok i solen under gårdagen och dagen. Sett lite på tv också. Otroligt skönt, fast jag saknar riktigt skola! ;)

Idag var det history final, läraren är helt underbart rolig! Han tog med godis och testet var lite kul. Han hade tagit en extra frågor, bla "Which one of these teachers would win a thumb wrestling fight?" så fick man välja vem man trodde. Mr Thayer, min XCcoach ledde när Mr Kemmer berättade ställningen.

I måndags hade vi vanlig skoldag, mattelektionen var så kul! Ms Lundy är den enda läraren som ger ut tardies till elever som är sena, och en av killarna i klassen kom inte i tid i måndags. Då kommer Mr Thayer in, typ 100 år äldre än Ms Lundy. "You are very late..." börjar Ms Lundy säga innan hon inser att det hon håller på att ge en tardie till en lärare. Så himla kul! Ms Lundy tyckte det var så pinsamt och blev helt röd i ansiktet, haha.

Igår hade vi bara 35minuterslektioner och architecture var tydligen frivilligt, så vi var 3 stycken som kom till lektionen och vi spenderade tiden med att prata med Mr Pratt om allt mellan himmel och jord. Han har tydligen varit utbytesstudent. Fick också lära mig att i Ryssland är skolan ett år kortare, hur crazy är inte det?? Ett år kortare än USA alltså. Så de går liksom ut när de är 16-17 år. En av killarna i min klass har nämligen gått ut Rysslands och någon mer, nu är han senior igen och är lika gammal som mig. Helt galet! Så det känns helt sjukt att jag har två år kvar i gymnasiet när jag kommer hem, och han har gått ur skolan för tredje gången. Hur frustrerande???

Nu ska jag faktiskt ta och plugga lite! Har final i biology imorgon. Så lite plugg, sen ta det lugnt och njuta av livet!

1 kommentar:

 1. Låter som en skön vecka och jättefina bilder!
  Lycka till på biologin.

  Vad är en tardie?

  Kram
  Pappa

  SvaraRadera