onsdag 7 november 2012

Go Obama!

Obama vann! 


I'm so happy! Jag har inte märkt av det jättemycket att det var valdag. I skolan hade vi mock election, man röstade för president och sen tre prepositioner, bla dödsstraffet. Många i skolan är dock jätteointresserade, i min US History class tror jag fyra personer röstade inklusive mig. Vad som förvånar mig är att många är goRomney/someonelsebutnotObama. Jag tror det mest handlar om ekonomin, inte om Romney's skruvade åsikter i vissa saker. Men vet inte som sagt, många är ju katoliker. Dessutom är det ju ett väldigt rikt område, så att folk gillar Romney borde väl inte vara jätteförvånande.

I några stater röstar de om att legalisera marijuana, helt SJUKT! Handlar antagligen om ekonomin, med marijuana olagligt måste de ha folk i fängelse = dyrt. Tycker fortfarande det är helt galet, har träffat många vars släktingar haft något sorts beroende och de var inte direkt superhappy kring droger.
------
Idag hade jag möte med Christian Club som var sjukt coolt, känner mig ju lite opassande där. Alla är katoliker och jag ba heeej. Men hur som helst kom Fellowship of Christian Athletes dit, förstod allvarligt talat inte riktigt vad det var. Typ en massa camps för idrottare, kanske få folk att tycka att vår klubb är jättecool. Men okej, killen som kom därifrån var basketball coach och var så ball. Han avslutade med att be i flera minuter, babblade på om ALLT MÖJLIGT. Hur skön som helst. Vi var nästan sena till class, haha.

Under en av mina free periods facerapeade Kylee mig totalt, och hon vet knappt vad det är! De använder inte det ordet, haha. Sååå stelt. Jag brukar ju alltid logga ut från facebook liksom!! Vi skrattade så mycket!

Efter skolan var det soccer, hade skor och benskydd som jag lånat. Seriöst enda personen som inte spelat i team förut som var där idag, haha. Passade fel ibland och var väl inte lika bra som alla andra, men jag spelade faktiskt och hade kontakt med bollen! Kommer att spela i JV med flest freshmens haha. Men coacherna verkar superroliga och jag älskar att ha sport efter skolan!

Nu ska jag kolla på talen som hålls! Sååå glad att Obama vann!

2 kommentarer:

  1. Jag är för Obama. Kul att han vann. Men emot mariujana!

    SvaraRadera
  2. Alltså det var jag som kommenterade!

    SvaraRadera