söndag 18 november 2012

"It's the friends you can call up at 4 a.m. that matter"

- Marlene Dietrich


Hej dålig uppdatering! I'm busy having fun! ;)

RiRi ville vara med på bloggen
Lite mer finals igår, engelskan var så svår. "What stew did Proctor eat for dinner?". Liksom relevant?? Eller about this one; "Why didn't he accept water from the first person who offered it?". Ville svara "He wasn't thirsty", men det hade gett mig noll poäng haha. Matten utan miniräknare är lika med huvudvärk. Bästa med dagen var 2h lunch, då jag och Kylee åt lunch hos henne och bakelser. MUMS!!!

Efter skolan sprang jag en snabb runda. Sen kom Luisa, Masha and Tino för en sleepover! Vi gjorde tacos (SÅKLART!) och åt en massa amerikanska saker, som Root Beer floats och Jelly jigglers. Är allvarligt talat för lat för att ladda in foton ;) Vi såg Eurotrip, spelade Apples to Apples och Life. Vi gick och la oss supersent, vaknade upp tidigt och åt amerikanska pannkakor. Pga typ jättelite sömn har jag sååå ont i halsen.

Nu på eftermiddagen så har jag träffat min liason. Hon är så trevlig, vi var på Starbucks och pratade om allt möjligt!!! Min mun gick i ett, haha. Det var så skönt, oftast känns det som om vuxna i skolan inte riktigt lyssnar så mycket på elever. Vi är så mycket yngre och amerikanska ungdomar är rätt omogna. Så min liason lyssnar väldigt mycket på alltmöjligt och tycker det bara är kul att höra vad jag tycker om allt, typ valet. Hon ger otroligt bra råd och uppmuntran med!

Snart ska jag iväg igen till Masha's house. Vi ska äta middag med hennes värdfamilj, sen ska till en teater. Jag, Luisa och Masha, sen hennes familj.

1 kommentar:

  1. Matte utan miniräknare ! Det verkar jobbigt! Men vad var det för fel på svaret he wasn´t thirsty .I don´t understand.Kram farmor

    SvaraRadera