onsdag 5 december 2012

Wednesday

I måndags hade jag conditioning för första gången. Det var rätt kul! Vi var upp at the track och sprang. Det var löpning och en del andra jobbiga övningar. Tror vi var runt 30-40 personer där, många gick eller joggade bara. Megan från XClaget har också det så jag försöker mest hänga på henne, hon är lite snabbare än mig så det är bra träning! Coach Young var rätt intresserad av Sverige, och av att lära sig uttala mitt efternamn. Kan väl säga att misslyckades, but it was worth a try! Under en av löprundorna var Megan första tjejen och jag andra så han vill ge special recognition och ville absolut säga mitt efternamn med rätt uttal. Så han ropade ut mig, Megan och några killar in front of all people! Lite småpinsamt men kul.

Jag har haft världens hemlängtan den här veckan. Igår var en bra dag, men måndag och idag var inte det. Blir bara så irriterad ibland, i min matteklass sitter bla en tjej och kopierar läxorna varenda dag och en annan blir seriöst helt utfryst. Liksom vad är grejen? Be nice to eachother. Idag så frågade en tjej på biologin två av mina kompisar snällt om de kunde flytta bak en rad för att hon såg dåligt, de tvärvägrar. Jag blir så irriterad, en av dem avskyr att sitta framme ändå kunde hon inte flytta sig. Så jag hoppade bak en rad, kulkul. De gör en så himla big deal av INGENTING. Skolan känns iallafall lite seg, jag känner inte så många människor. Vill lära känna fler, men det är så otroligt svårt. Självförtroendet är inte på topp så att säga. Dessutom så spenderar de en otroligt mycket tid på att plugga, är så surprised! På Södra siktade alla på A, men vi spenderade inte lunchrasterna på att plugga heller? Men det är kanske vädret just nu, REGN.

I amerikanska skolor är det väldigt mycket gossip! Hör saker hela tiden. En väldigt steel saksom jaag måsste skriva kulför att minvbror inte skaforsta äratt allahans väner veet vemjag är, tydliggen ochde prrattar ommig ochvet vaad jagg gör mm. Meeen depratarr aldrrig medd migg!! Hur stellt är inte dt??? Det ar sa knappt!!!

En sak som hände i måndags som hör ihop med gossip är en JC. Om man göra något fel här, bryter mot skolans regler vilket är; inte fuska, dricka, röka, ta droger, bryta mot vissa dormrules mm, så blir man dömd i en JC, en skoldomstol som består av elever och lärare. I måndags var en JC, tror den killen fick stanna men en annan kille som gjort något dåligt för tredje gången blev utkastad. Han var i min matteklass och alla var supersorgsna. Han som åkte hem var en boarder från Japan, måste vara så knäppt att komma hem!

6 kommentarer:

 1. Vi längtar efter Dig och tycker Du är superduktig!Om Du vore här skulle Du kanske längta till Salinas!I går var det snöstrom,inställda tåg och kaos på vägarna!
  Kram från Björnstigen

  SvaraRadera
 2. Hej Matilda!

  Vad är conditioning?
  Är det någon ny efter-skolan-aktivitet?
  Berätta mera!

  Fortsätter det att regna?
  Här är det snö i massor, men just nu har det slutat snöa iallafall.

  Kram
  P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är mest löpning/styrka. Rätt lätt efter XC, haha. Men jag gillar coach och sen är det juniors och seniors.
   Nu har vi varmt och sol, no rain!

   Radera
 3. Hemlängtan. Jag har bortalängtan. Här händer det inte så mycket typ du missar inte så mycket. Julstressen börjar smyga sig på. Snön ligger tjock och Emma springer runt i Converse. Jag blir helt matt varför kan hon inte bara gå och köpa sig ett par rejäla stövlar?
  Kram från Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon kan låna några av mina!! Obs ej Timberland men allt annat kanske om hon är snäll!

   Radera