tisdag 11 december 2012

"Christmas is not a time nor a season, but a state of mind. To cherish peace and goodwill, to be plenteous in mercy, is to have the real spirit of Christmas"

- Calvin Coolidge
Nutcracker!! And our door


Outside our house

Scrapbook
Hejsan därhemma!!

Förlåt för att min uppdatering är så dålig! Ni kommenterar ju aldrig så man är inte supertaggad på att skriva ;)

Jag har haft fullt upp denna helg!
Fredag – Sleepover med Kylee hos mig, vi somnade i soffan och sov där halva natten. Haha! Innan bakade vi och såg julfilm.
Lördag – Så när Kylee hade åkt hem trodde jag att jag skulle vara hemma resten av dagen. Men nejnej! Allting händer här. Masha var ensam at the mall så jag åkte dit och shoppade julklappar (vilket innebar att jag typ köpte en julklapp sen tusen grejer till mig). Det var varmt och soligt, vi åt glass och njöt av julstämning! På kvällen blev vi sedan inbjudna att gå på teater av Tinos värdmamma. Så på kvällen såg vi ”White Christmas”, jag, Tino, Masha och Tinos värdmamma. Hon kände en av personerna i huvudrollen vilket visade sig vara en lärare från min skola! Så under intermission börjar jag se en massa lärare, träffade Mr Kemmerer, min historialärare där! ”White Christmas” är i alla fall en musikal, mycket bra!
Söndag – Jag spenderade förmiddagen med att shoppa i Carmel med Catherine. Det var trevligt, köpte dock inte jättemycket. Alla affärer där är väldigt high end = superdyrt. Men de hade en rolig köksredskapsaffär! Vi träffade Mr Bates också, en annan historialärare haha… På eftermiddagen hade jag, Masha och Luisa planerat se Breaking Dawn, men det blev inte så. Så jag var hemma och gjorde min scrapbook istället!!! Finfint. Borde dock pluggat lite mer historia. Har fått lite dåliga scores på sistone på våra reading quizzes, jag förstår inte L Läsningen är supersvår och det tar sådan tid!!!!!

Hmm okej en kul sak!!! Kylee och jag kom på att vi måste göra gingerbread houses i architecture. Jag mailade läraren och han verkade lite optimistiskt, men idag var han supertaggad!! Trodde att killarna i klassen skulle vara superneggo, men det var superpositiva!! Jag och Kylee ska baka i köket och två av killarna erbjöd sig också att hjälpa till, så kul! Så vi kör för fullt här, så glad att de engagerar sig.

Vinterstämning här!! Julmusik, chokladkalender (!!!) och dekorationer. All I miss is the snow!!

(förlåt för att mina fina svenska försvann. tar så lång tid att skriva in a good way. if you know what I mean)

Videon nedan: Så min värdmamma visade mig detta, så kul! West Point cadets och the Navy har jättemycket rivalry med sin footballgames och så. Navy hade tydligen gjort en video och sen gjorde West Point en också! Gangnam style båda två! Anyways, eftersom min värdsyster går på West Point blir det den jag lägger upp! Go West Point! (okej tror de förlorade men okej! go west point ändå!)

1 kommentar:

  1. Matildaaaaa, jag lovade ju att kommentera alla dina inlägg! Det är alltid kul att läsa din blogg, du verkar ha det bra där borta!! KRAM <3

    SvaraRadera