lördag 27 april 2013

Another track meet and Del Monte a Friday Night

Jag, Kat and Tori!

Serious face

the guys

TEAM <3 most of the runners. They're a great team!!

Sarah doing the 4by4

Sofia took my spot in the 4by4. She did a great job!!

Leo's face <333

Corey in the 4by4 (pushed the guy behind him so he's kinda mad haha)

Alex bringing it home

Isabel and Alice in background and Corey and Tori doing serious faceeeee

Family!!
Corey and Leo, you guysssss
Igår hade vi track meet!!!! Seriöst det roligaste vi haft tror jag!! Sprang ej detta, mitt ben gör fortfarande ont när jag springer. Så tog med kameran och tog så mycket kort!! Alla spexade och detta är bara en liten del av alla kort jag har! Kommer nog upp på facebook och flickr senare. Love my team!!! Tog iaf tusentals kort och bara hängde på the infield med alla. Vårt killlag är otroligt successfull!! De har en stor chans att vinna the MTALs, vår liga. Vi tjejer är alla nya till track så ingen större chans, but it's about having fun! Vårt 4by4 killag körde grymt bra med en 100-200m löpare som ett leg denna gång. Corey, 3e leg knuffade dock en kille och körde lite fult spel så de vann men blev diskvalificerade. Lite klantigt! Meetet var iallafall bäst, vi hejade sjukt mycket som vanligt och det jag älskar med vårt lag är hur vi hejar på som tusan på alla! Vi hejar även på andra lag, om de är efter våra löpare vill säga ;) Tror att fotona på oss beskriver hur kul vi hade!! Minus de seriösa haha.

Igår på architecture lyckades tysken som höll på att tycka att jag inte kan hantera exactoknives skära sig! Han var jätteembaressed! Jag hjälpte honom iaf med plåster och sånt efteråt haha.

Idag delade the Parent club ut bunt cakes, en var! Jack lyckades få fyra, genom att samla från kompisar.

Innocent Jack
Juste. Idag sprang jag!!!! Första gången på en månad!!!! FINALLY!!!!! Vill ta det lugnt i början så stannade med sprinters på banan och gjorde deras stuff fast jag var på gräset. Mycket trevligt!! De har det rätt chill, gör sina grejer och pratar en massa emellan vilket passade mig bra. Benet kändes bra, väldigt sore när jag stannade/gick men springa gick bra. Tränar form :) Har the MTAL Championship kvar vilket är den 10 maj. Har inga trials eftersom jag gör distans och vi är så få. Finns dessutom bara Varsity och ej JV i vår league så på papperet springer jag en Varsity Final ;) Är verkligen inte good enough men så funkar det i vår liga :)

Kom hem nu ikväll och fick sms från Masha om att hon var på Del Monte (the mall) och inte hade en ride home. Jag hade inga planer för kvällen så fick skjuts dit och vi hängde där hela kvällen! En del shopping, en massa prat och såklart träffar vi sjukt många från Stevenson! GRYM KVÄLL!! Masha och jag har alltid så kul haha! Våra spontan Del Monte kvällar är bäst! Träffar alltid kul folk och bra shopping :)))

PAPPA OCH HELENA ÄR HÄR!! De är i Palo Alto nu, kommer hit imorgon!!!!!!!! På söndag blir det marathon för pappa. Så taggad på att träffa dom!!! Ska visa dom runt lite och så :)

1 kommentar:

  1. Hej! Jag läste din kommentar på min blogg. Först. Tack så jättemycket! Och angående pärlsocker så var det tyvärr min kompis mamma som hade skickat det...jag har inte heller sett nåt här i USA. Folk tror att det är salt haha. Hoppas du har ett toppenår så ses vi kanske snart på vägen hem:)

    SvaraRadera