lördag 4 maj 2013

Happy 18th!


Lite musik alla borde lyssna på; Carrie Underwood – Crazy Dreams <--- Kendra sjöng denna på assembly and it is stuck on my head ever since.
Dave Matthews – Where Are You Going? - Live In Copenhagen <---- Love love love this song!
Kom ut till detta på morgonen! MMs med mitt namn, Sweden Rocks and Happy 18th! Bästa värdfamiljen!

Middag med en massa föräldrar

weho!
Trevlig vecka!! Pappa och Helena har varit här så har tillbringat kvällar med dom. Trevligt!!! Pappa sprang maran grymt bra, 3h och 23 sekunder! Kom typ 32a i Big Sur Marathon. Josh och Dan sprang the 5k! Grymt jobbat!

Kul vecka i skolan! Har väl inte hänt så mycket egentligen, bara en skön vecka helt enkelt. Lyckades bränna mig på en gluegun samma dag som några killar slog vad om hur många gånger jag skulle lyckas skära mig haha. Var superdiskret så de fick aldrig veta att jag brände mig, men det gjorde rätt ont.... :(

Igår fyllde jag 18!! Ni ser fotot ovan på morgonen vad jag kom ut till :) I skolan var det helt sjukt vad mycket grattis man fick. First class, Historia, visste min lärare om det så alla sjöng sen kör vi alltid "skip around the room". Minns inte vad skippa betyder på svenska, men man hoppar runt i rummet när alla klappar! Vi körde sedan frågesport, jag var lite övertaggad as usual och vi hade det kul! På engelskan ville alla gå ut och jobba, var typ 25+ och superskönt ute. Jag fick bestämma eftersom jag fyllde år, så vi satt ute :) Alla sjöng för mig och sedan på sentence completion körde vi tema Sverige/Matilda. Hade typ tre frees med en massa grattis och alla var så himla glada av vädret! Två test sedan, euuuuw. På matten måste man alltid säga något snällt om den som fyller år så de skrev det på tavlan, gulligt. Vi åt också lite av min MMs,  Ian tyckte det var kul att kasta i folks munnar.  I CML hade de svårt att tro att jag fyllde 18, haha. På kvällen åt vi på en Hawaiirestaurang med föräldrar + värdföräldrar. Fick sådana där blommor runt halsen från vfamilj :)

Helena och pappa fortsätter upp mot Sonoma idag, men har varit kul att se dom!!! Have fun!!!!! :)

Jag kan inte fatta att jag snart åker hem!!!!!!!! Vet inte hur det gick till, men jag har börjat uppskatta Stevenson så otroligt mycket. En grymt bra skola och framförallt grymma människor. I wanna stay! Folk är mycket mer öppna än i Sverige! Har också börjat gilla det snabba tempot här. Why wasting time doing fast slow when we all can do it fast??

1 kommentar:

 1. Hej Matilda!
  Det har varit jättetrevligt att träffa dig och din härliga värdfamilj!
  Mycket kul att se lite av din vardag och skolan. Jag kan förstå att du trivs här, vilken otrolig miljö du vistas i!

  Kram
  Pappa

  SvaraRadera