söndag 17 februari 2013

Single Awareness Day

Hela den här veckan har jag varit sjuk, så segt!! Igår, fredag, var första dagen jag äntligen kunde gå till skolan. Jag är fortfarande lite småsjukt så fick skippa practice och kommer nog antagligen ta det lite lugnt i helgen. Så segt! Kul att vara tillbaks till skolan iallafall.

Förra helgen var vi i San Fransisco, och alltså WOW!! Lite foton nedan, de jag edited so far. Kan lägga upp fler bilder sedan :) Assignment denna gång var love, körde lite på love to the city. Tycker det är super awk att fota folk utan att de ser!

Så himla tumblr över denna bild



Älskar Chinatown!!






Denna kyrka var så lik den i Chartres!! På insidan. Utsidan är lite Notre Dame typ.




Golden Gate!!



Sälar!!




Okej har lite fler bilder som kanske kommer upp senare!!

Lovelovelove San Fransisco, var grymt!! Så himlahimla rolig stad!! Chinatown var supercoolt, folk pratade kinesiska och jag åt min första fortune cookie! Vi gick sedan ner mot vattnet, så vackert!! Vi åkte Cable Car, folk kan stå och hänga ut på sidan!! Tror inte det hade varit tillåtet i Sverige haha. Så himla vacker stad! Kan typ inte beskriva!!
Sedan så shoppade vi lite around Union Square, köpte två par jeans!! :) Allt var typ på sale. På kvällen gick jag och min vmamma på en komedipjäs. Den var rätt bra! Vi satt högst upp, 4e våningen på balkongen längst bak vilket var typ det roligaste med det, vi såg topparna på deras huvuden haha.
På söndagen åkte vi ut till något ställe jag ej minns namnet på där vi åt brunch med en vän till min vfamilj. Supervackert!! Men på vissa sätt påminde det om Mälarhöjden haha. Litet och husen mot vattnet var lite lika. Vi åkte sedan tillbaks till SF och åkte sedan hem.

Så hela denna vecka har jag varit hemma och typ sett på tv pga av sjuk, fytusan vad tråkigt! Vi har Netflix så har iprincip haft mitt eget Grey's Anatomy marathon. Anywaysss. Igårkväll gick vi på en komedigrej med familjen, Second City tror jag det hette. Superkul!
Torsdags var alla <3dag, aka Single Awareness Day. I skolan kunde man köpa rosor de delar ut till folk! Jag var hemma den dagen, men fick två söta kort från vmamma och vaunt+Grammy. Sött! Min vmamma var supergullig och sa att hon hade en surprise till mig den dagen, så jag åkte iväg i bara pyjamas och slippers till 7eleven där vi köpte Slurpee's (som Slush fast såå mkt bättre!!). Jag har pratat om Slurpee's ända sedan jag oktober när jag åt en sist haha.

Idag har jag hittills hunnit med att se Powderpuff matchen. Jag var tyvärr för sjuk för att spela, men det var kul att kolla också (ni får bilder sen). Seniors won, men juniors ledde ett tag! Dock så cheerleadede inte killarna, lite besviken haha. Det var inte supermånga där, de flesta jag kände spelade faktiskt så det var kul att se! Fick prata med lite svenska med en norsk tjej som går på skolan, kul och förvirrande!
Nu är jag hemma igen, är fortfarande inte helt frisk så ska ta det rätt lugnt. Vi har finals next week, superotaggad haha. Vi har dock optional practice efteråt för track, planerar absolut att gå! Avskyr finals, är så himla tråkigt!! Sen på lördag kommer min familj hit!! Supertaggad!!

3 kommentarer:

  1. Hej Matilda!
    Jag läser fortfarande din blogg, och jag bara facineras mer och mer över hur himla roligt du verkar ha det! San Fransisco verkar underbart, skulle verkligen göra allt för att få lämna Sverige just nu för ett år i USA! :)
    Hur länge är det kvar tills du ska hem ?
    Kram Evelina
    (ljusrosa@hotmail.com)

    SvaraRadera
  2. Jättefina bilder som du har tagit! Ni hann med mycket i SF.
    Ta det lugnt med träningen tills du är helt frisk, du är snart igång igen.
    Kram
    Pappa

    SvaraRadera
  3. Superfina bilder!
    Jag vill också dit. Nu. :)
    Kram Helena

    SvaraRadera