lördag 16 mars 2013

Första veckan avklarad!

Vaknade för en timme sedan och har druckit en massa kaffe och ätit en bagel till frukost, mums!! Idag ska jag träffa min liason, ikväll ska jag på skolans fashion show (alltså det verkar lite dorky men har en massa vänner som ska gå på the runway) och imorgon ska jag antagligen träffa en kompis och köpa lite löparskor. Good weekend! Har även ett berg med läxor varav en involverar i att fota porträtt, helst främlingar! It's like no please?

Såg denna på insta och tycker lite stämmer in haha!

Skolkläderna man springer i, minus shortsen då vi tjejer hade på oss det svarta spandexen istället
Skolan denna vecka var rolig, inte så stor skillnad mot de andra terminerna. Brent, Swiss guy, är nu i min biologiklass vilket är rätt skönt eftersom de andra i klassen är lite småjobbiga hehe. I arkitekturen ska vi göra en del av ett rum, svårt som tusan och rummet är så mini att jag vet inte vet vad jag ska göra. När vi mätte upp rummet ville alla europeer ha cm medan amerikanarna sa inch and feets. Funfun! Juste de bygger om poolen på skolan?? Which means no pool practice!! Jättehögjutt dock. I engelskan läser vi en massa sorgliga och deppiga saker om döden, så har ca 1 h engelskaläxa varje dag om sorgliga dikter. KUL. I matten gör vi trigonemetry, alla i klassen verkar fatta och jag sitter där som :O Liksom vi skriver bara upp tan=5/8 osv utan att det makes any sense???

Efter skolan varje dag är det track, I love it! En stor härlig grupp värmer upp tillsammans sedan brukar vi långdistansare gå och göra vårt. Tisdag och fredag gjorde vi 68, vilket är upp till highway 68 and back. Det är ca 5 miles, alltså 8km och jag har sprungit på 45 minuter (sjukt kuperat). Vad som är lite synd är att vi har ingen "erfaren" som leder oss, alla som körde 68 är nya (de två bästa killarna springer en annan runda). Igår låg jag sist första milen (1,6km) sedan började många gå så jag sprang om dom och låg först. Kom tillbaks först av alla med en liten kille bakom mig som jag encouraged att hänga på mig. Aja, nästa vecka ska Kaya kanske börja så det blir grymt kul!! I onsdags sprang vi totalt 600m lol, för att få in racekänslan. Det roliga är att alla andra grenarna är klara när vi kommer tilbaks, runt 5 eller tidigare. Sedan kör vi till 5.30 med core och stretch. Tough sport! ;)

I torsdags hade vi vårt första meet! At home! Hela dagen innan var jag grymt nervös. Innan jag sprang med. Min värdmamma var där och kollade. Jag gjorde 1600m tillsammans med Charlotte. Första varvet var 6minutepace vilket är vad vinnaren hade. Sjukt fort! Jag låg ändå sist då. Andra varvet sprang jag om några stycken och jag gick i mål på 7.11. Det är ett PR, men i jämförelse med de andra tjejerna är det inge vidare! Jag ska ner till 6.30 åtminstone har jag bestämt!  Vet vad jag ska fixa och ska kirra nya skor :) Alla hejade på under racet och det var kul! Efter racet var allt så himla himla kul! Man gick mest runt med lagkompisarna och hejade på alla, sjukt kul! Alla tjejerna i laget är otroligt schyssta och sedan vissa av killarna med (några lite dryga). Alla våra coacher var väldigt peppande och coach Thayer var väldigt glad över att jag PRade trots att tiden inte är något vidare (ÄN). Hela meetet höll på mellan 3.30-7.15. Sista eventet är 400m relay vilket vi distanstjejer måste köra. Ingen av oss hade sprungit ett 400m och vi var sjukt otaggade. Charlotte gjorde sjukt bra ifrån sig, hon hade första sträckan. Jag hade andra och var typ det värsta jag gjort! På upploppet var benen bly och efter växlingen kunde jag knappt gå. Sara och Karsen sprang de sista sträckorna, vi kom tillslut i mål sist (lite pinsamt hehe). Men ingen av oss hade gjort det innan och Karsen brukar bara höjdhoppa och köra diskus. Coach ville mest ha ett lag där anyways. Killarna körde 4x400m sedan. Bara två startande lag. Alla gjorde rätt bra ifrån sig men låg ändå 200m efter inför sista sträckan. Vår bästa långlöpare skulle springa denna och klargjorde högt för alla innan att han inte är en sprinter. Gissa vad han gör då? Han tar nästan ikapp det! 150m. Vid målet var han kan 2 sekunder efter. HUR AMAZING ÄR INTE DET?? Det var det sjukaste! Så vid upploppet stod alla skolor och skrek som tusen och hejade, en helt sjukt stämning!!!
Så grymt meet och jag är taggad inför nästa! Eller, okej, var taggad dirr efter. Inte lika mycket längre! The mile är lite jobbigt eftersom det liksom är fyra varv runt! Ska kanske köra the 2 mile också, 8 varv...

Anyways, om ni vill veta något speciellt om vad jag gör här kan ni bara kommentera ;)

1 kommentar:

  1. Jag tycker du skriver väl o ingående men är det något partajande?
    Idag är det minus fyra grader o blåser skulle gärna vara där du är!

    SvaraRadera