måndag 4 mars 2013

A week with the family!

Nu har min familj åkt vidare ner till Santa Barbara och sedan Los Angeles. Lite jobbigt att säga hejdå igen, speciellt till Lydia som blev jätteledsen!

Vi har hunnit med en massa saker och det kändes konstigt att vara del av en familj med små barn igen! Men skönt såklart! :) Vi var 6 stycken i familjen med mig som tuffade runt i en enorm hyrbil. Vi hann med så otroligt mycket, visade dom allt som man måste se här. Det jag tyckte var roligast att visa dom var nog skolan, där jag bor, Pebble Beach, farmer's market och Santa Cruz. Fast allt var kul såklart! Vi provade också froyo såklart, ett måste! Mamma, jag, Emma och Lydia gick också på Legally Blonde, musikalen. Sjukt bra!

Så himla kul att de kom hit och hälsade på iallafall!! <3

Emma, Lydia, Donna, Josh, Dan, Vincent, mamma och Johan
Har en del andra bilder, men ska fixa lite mer så kanske ni får se dom sedan :) Att gå över nu till att prata engelska igen blev lite konstigt, igår satt jag och Donna och såg på en film på kvällen och jag kom på mig själv med att kommentera något på svenska! Hon svarade inte och sedan kom jag på att det var fel språk... Haha, klantigt. Ska försöka att ta det lugnt med svenskan och kontakten med Sverige igen, det är så jobbigt om man lever lite i två världar ;)

Nu har jag lov en vecka till! Vi ska troligen upp till Tahoe om någon dag, taggad på snö!! Sedan börjar skolan igen på måndag och på torsdag har vi vårt först meet, ett home meet! Jag är galet nervös!

1 kommentar:

  1. Lena Carlman4 mars 2013 08:04

    Det var jätteroligt att träffa dig. Vi saknar dig!
    Kram ha så roligt i Tahoe!
    Från oss alla till er alla. Hälsa alla!

    SvaraRadera