tisdag 12 mars 2013

Back to school! :)

Homewood

Cross country skiing!

Mudmask!

Hudson vill aldrig sova i min säng men äntligen!! Så gullig!

Wilson Field i skolan, the softball field
Förra veckan i Tahoe var grymt kul! En dag var vi ute och gjorde lite saker i området, bla besökte CalNeva, ett gammalt casino som Frank Sinatra ägt. En annan dag åkte vi skidor i Homewood, SJUKT GRYMT!!! Downhill. Knappt något folk, perfekt förhållanden, toppendag! Lördag åkte jag och min värdmamma cross country skiis, längd. Hon hade inte åkt på 20 år så vi hade ett litet äventyr!! Jag ramlade hur många gånger som helst, ajaj. Vi åkte typ 13 km tror jag och besteg ett berg typ hehe.

Idag var vi tillbaks i skolan, grymt kul! Alla var inte back though because of flight delays and being sick. Men grymt kul att se de som var där!! Vissa var jättebruna! Ms Lundy brought girl scouts cookies!! Mums! På architecture gick vi och kollade på faculty house, finfint med golv och allt nu. På foto ska vi fota porträtt nu, SVÅRT!! Fick tillbaks en del finals, är sjukt stolt! I engelska har jag fått otroligt dåliga betyg på mina essays pga struktur så min lärare berättade lite innan om hur man bygger struktur and guess what?! - I got a  20 out 20!!!!!!!! Blev grymt glad haha, alla fick inte det. I matten fick jag 100 out 100, alltså 100%! Hur galet är inte det?? Lol. Tack vare lite extra credit haha. Tror jag var den enda i klassen (oj vad jag skryter nu men hallå stolt?? inget plugg direkt). I biologin behöll jag mitt A precis, nice haha.

Efter skolan var det track, hela teamet där nu!! Tror vi var ca 30-40 totalt varav runt 9 är långdistans. Vi gjorde uppvärmning tillsammans och sedan körde vi långdistansare intervaller. 4x1000m, jag och 3 andra snittade ungefär 4.30. Känns helt okej! Själva intervallerna var okej, men jag blev väldigt trött inför den sista och funderade helt ärligt på att bryta. Men jag bet ihop och gick i land med samma tid som innan! Efter körde vi lite stretch, core och barfotalöpning på gräset för att det ska vara bra. Imorgon ska vi ut i skogen och springa längre rund, soft!

Justejuste, DE BYGGER OM POOLEN!! Which means - NO POOL PRACTICE!!! I guess. Simlaget kommer troligen att åka någon annanstans för att träna, vet inte riktigt än. Ingen vet, och de har liksom första tävlingen på fredag??

Tänker på er därhemma i Sverige! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar